Herkes biliyordur ama ben yinede buraya bırakayım dedim.
Neybu şimdi anlamadım ben bundan birşey
Adam demek ıstiyor ki o yayin yapan cengo vb şahıslar çekimsiz yayin hesabi actirip komisyon karşılığı milleti teşvik ediyorlar veya dolandırıyorlar herkes bi anda bonanza vs yayini yapmaya basladi bilmeyenleri bilgilendirmis.
Güya hepsi milyon kazaniyor türkiye de saf cok kardesim onlara uyan cok olur.
Zaten inananda sıkıntı var demektir o kadar yayıncı denk geliyor bana bazen YouTube da bakıyorum adam hiç sanki kendi parası değilmiş gibi ki zaten kendi parası değil kendi parası olan az biraz düşünür kıymaz adamlar 500 bin 1m basiyorda basıyor basar tabi yayın amaçlı bide yetmiyor ikinci kasaya geçim diyor hangi sitede var tek TC ye iki hesap açabilen var mı acipta çekim yapabilen zor yanı görmedim ben neyse iyi yapmışsın kral bilmeyenler var illaki öğrenmiş olurlar
Not: Arkadaşlar kimse burdan zengin olacam diye umut etmesin benim tavsiyem eğer borcunuz harciniz varsa daha dibe çeker girmeyin borcunuz yoktur eğlencesine oynayın ama abartmayın kumar iyi birşey değil kesinlikle.Elini veren kolunu kaptırır.
reis hesapta kişisel bilgilerin yoksa hesabınada para yatırmadıysan alabilirmiyim hesabı bende yayın için kullanacağım yayın olmadan aff gelmiyor çünkü
Kanka ben yayıncı olsam ifşa mı ederim bir kaç ay önce telegram grubunda paylaşmışlardı.
Ne kadar yayıncı varsa hepsi bu şekilde yayın açıyor zaten onlara Rtp yüksek oyunalar söyleniyor onlarla oynuyolar bizde sazan gibi atlıyoruz olan bize oluyor
sjsjjajaaj